dimarts, 21 de juny del 2011

MANIFESTACIÓ

"Amics i amigues, companys i companyes, professors i professores, pares i mares, alumnes, treballadors, ciutadans i ciutadanes en general. Moltes gràcies per haver acudit el 18 de juny a València a la Manifestació: Per un ensenyament Públic de Qualitat...  
 Ací teniu unes quantes imatges d'aquell dia. Fou un Èxit de Participació.

dijous, 9 de juny del 2011

LA MOTXILLA


A la motxilla hi trobareu una gran varietat de recursos educatius per a infantil i per a primària. Es tracta d'un espai educatiu realitzat pel professorat del CEIP Diptuació de Barcelona. Ideal per a treballar amb la pissarra digital.  

 



Per infantil i primer cicle de primària s'obri aquesta pàgina amb moltíssimes activitats i un munt de recursos per als mestres de diferents editorials.





Per segon cicle i tercer cicle de primària:


Per a Anglés:


 

dissabte, 4 de juny del 2011

VIDEOJOCS ONLINE


Friv es un senzill directori de videojocs Shockwave/Flash en línea, que es llimita a presentar una graella amb uns dos-cents jocs tots ells llestos per a ser carregats amb un sol clic.
El llistat es regula segons un simple sistema que va descartant els menys populars a mesura que entren nous. No hi ha més que aixó, encara que la seua ventaja es que no hi ha publicitad. Ideal per als xiquets.





Aquest és un portal de jocs d'entreteniment online  molt semblant a l'anterior.